Rólam

Szépvölgyi-Hunti Eszter

Kineziológus, életvezetési tanácsadó

A kineziológiával egy családtagomnál lévő probléma miatt kezdtem el foglalkozni. Ott, ahol a hagyományos módszerek nem váltak be, a kineziológia rövid időn belül segített, így elhatároztam, hogy elindulok ezen az úton.   

1994-ben kezdtem a kineziológia tanulmányaimat. Az évek során sokféle esettel találkoztam, hallgattam végig, fejtettem fel és oldottam. Megéreztem azt, hogy az embereknek szükségük van segítségre, hogy tudják, van több választási lehetőségük, hogy az életüket jobbá és könnyebbé tegyék. 

A mai napig ez motivál a kezeléseim során!

Pár gondolat a munkámról

Hogyan éljük könnyedén az életünket? 
Mi mindent teszünk annak érdekében, hogy az mégse legyen sikeres?

A fogantatásunktól egy előre kivetített program szerint kezdjük az életünket, de mégis időnként hiba csúszik a programba akkor, amikor elkezdjük másolni a környezetünkben élő emberek valóságát, fájdalmát, életútját.
2005 óta tapasztalom azt, hogy az emberek 99% nem a saját életét éli, hanem valaki másét utánozza,  legtöbbször szüleink életét éljük. Ez sok mindenben megnyilvánulhat, például párkapcsolat, munka, anyagi helyzet sikertelensége, pszichikai meddőség, stb.
Az oldások során az derül ki, hogy a saját életünkben általánosságban 10%-al vagyunk jelen, a többi 90% anyu és apu életének másolása.

Mit itt is tudunk tenni annak érdekében, hogy ez másképpen legyen? Először is feltárjuk azt, hogy anyu vagy apu életébe hol kapcsolódtunk be és az érzelmeik, fájdalmaik közül melyiket tettük magunkévá. Persze előfordul az is amikor nagyszüleink vagy dédszüleink életét másoljuk.

A másolás azt jelenti, hogy kikerülünk a saját valóságunk köréből és más emberek életére vagyunk éberek. 
Az éberség a saját életünkről eltűnik és csak rójuk a köreinket, amiből nem találjuk a kiutat. 

A kineziológia módszerével a fogantatásunk pillanatától tudjuk oldani azokat az érzelmi blokkokat, amelyeket megéltünk. A tények nem változnak meg, de a negatív érzelmeket igen is tudjuk oldani, hogy megerősödjünk. Új lehetőségeket, választásokat veszünk észre, látunk meg és ez által kikerülünk az ördögi körből. 

Miért fordultam a kineziológia irányába?
A fiam kisgyermekként beszédhibás volt. Két évig járt logopédushoz, eredménytelenül. Azt javasolták, vigyem kisegítő iskolában. Ekkor találkoztam a kineziológia módszerével, majd két oldás és egy tíznapos kineziológiai táborban való részvétel után a fiam három napon belül teljesen tisztán, érhetően beszélt. Ebben az évben kezdte az általános iskolai tanulmányait és egészen az egyetemig jutott, amit sikeresen be is fejezett. Ha akkor régen hallgattam volna a logopédusra aki elirányította a kisegítő iskolába, az valószínűleg nagy visszaesés, veszteség lett volna a fiam életére nézve. 
Megéreztem azt, hogy az embereknek szükségük van segítségre, hogy tudják, van több választási lehetőségük, hogy az életüket jobbá és könnyebbé tegyék. Ez motivált arra, hogy megtanuljam a kineziológia módszerét.

Az életvezetési tanácsadás foglalkozásaimon először beszélgetni kezdünk, feltárjuk azokat a problémákat, gátakat amik jelen pillanatban akadályozó tényezők abban, hogy egy bizonyos életcélt elérjen az illető. Ilyenkor feltárulnak az ehhez a problémához kapcsolódó múltbeli blokkoló helyzetek és amikor ez megtörténik akkor egy tisztább, világosabb kép alakul ki arról, hogy miért is nem tudta eddig megvalósítani a célját.

A kezelések során az intuícióm és a "tisztán hallásom" által kapok olyan információkat, amik az adott személy mostani élethelyzetére megoldás üzenetet hoz. Például: "Menjél el úszni." - és kiderült, hogy tényleg nagyon szereti a vizet, de már évek óta nem volt úszni...

Mi is a "tisztán hallás"? 
Öt érzékszervünk van, látás, hallás, ízlelés, tapintás, szaglás. Ezeken kívül van olyan érzékelésünk is, mint az intuíció, telepátia, tisztán hallás, tisztán látás, tisztán érzékelés ezek az öt érzékszervünkkel fel nem fogható képességeink, pedig amikor megszületünk, akkor ezt használjuk édesanyánkkal való kommunikáció során, így "kommunikálunk".
Amikor viszont elkezdünk beszélni, írni, olvasni, számolni ezek a képességeink visszahúzódnak, nem tűnnek el csak "háttérbe szorulnak".
Mivel én nap mint nap használom ezeket a képességeimet ezért már elég jól kondicionáltak, tehát a tisztán hallás az a folyamat, amikor a fizikai fülemen keresztül jön be az információ, de a szívemben érzem, hogy amit az illető mond, igaz vagy nem, illetve ráérzek arra, hogy mire van szüksége. 

© 2020 Szépvölgyi-Hunti Eszter Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!