Access Bars

Napjaink egyik legígéretesebb stresszoldó módszere. Egyfajta fejakupresszúra, fejreflexológia, "fejmasszázs", ami a fejünkön levő pontok érintéséből áll, miközben lehet beszélgetni, vagy csak koncentrálni az aktuális érzéseinkre, tüneteinkre. 

A érintéses kezelés az agysejtjeink mikro-elektromágneses működését és vérkeringését befolyásolhatja, s ezáltal pedig a testünk működésére is kihatással lehet.

Az Access Bars® módszert 20 éve Gary M. Douglas dolgozta ki. 32 mikro-elektromágneses pontot talált a fejünkön, amik körkörösen és hosszanti irányban haladnak (a fejen is futnak idegek és meridiánok is). Minden életterületünknek - kreativitás, test, szexualitás, pénz, stb. - van egy pontja, ami "eltárolja" az adott életterülethez tartozó hiedelmeinket, gondolatainkat, elképzeléseinket, amik aztán kikapcsolják az adott életterület harmóniáját, és a testünk működésének sem tesznek jót. De ha a 32 pontot megérintjük, törlődnek a "rossz" beidegződések, és felülírhatjuk őket új elképzelésekkel, ezáltal a testünk működése is változhat.

Access Bars® kezeléskor az agyhullámaink lelassulnak, így tudatalattinkban a gyerekkorunkból származó beidegződések hiedelmek, gondolatok, érzések hozzáférhetők lesznek. A módszer hozzájárul, hogy változást idézzünk elő a 32 pont gyengéd érintésével erőfeszítés nélkül el lehet engedni mindazt, ami miatt nem sikerül a be- és elfogadás.

Access Bars kezelés árak

Access Bars® kezelés

1 óra

20 000 Ft

Access Bars® kezelés

2 óra

25 000 Ft

Access Bars® kezelés

2,5 óra után

30 000 Ft

Access Bars® kezelés

4 óra

45 000 Ft

© 2020 Szépvölgyi-Hunti Eszter Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!