Egyiptom

Budapest - Kairó - Hurghada - Kairó - Budapest (rövidebb) út témája:

A belülről jövő korlátozások a mintáinkból fakadnak, amit látunk és megtanultunk gyermekkorunkban szüleinktől, családunktól, barátainktól. Ezek az önkorlátozások megsemmisítik azon a képességeinket, amelyekkel megszületünk és amitől igazán eredetiek vagyunk

Sokkal jobb lekicsinyíteni magunkat mint megélni az elkülönülés állapotát.

Azt is nehéz felvállalni, hogy a körülöttünk élő emberek kényelmetlenül érzik magukat mellettünk. Egy idő után könnyebb nem felvállalni a végtelen lényünk képességeit és besétáltunk a korlátozások dobozába, ezek a korlátozások megjelenek a gondolatainkban, szavainkban, cselekedeteikben is.

Mi kéne hozzá, hogy újra kinyisd, felszabadítsd magad és szárnyalj a korlátokon túl?

Az út során a kineziológia, access kezelések, A Tudatosság Játéka és más egyéb módszerek segítségével mindent megteszünk annak érdekében, hogy a korlátjaid eltűnjenek, megszűnjenek és a végtelen lényed potenciáljából teremtsd tovább az életed.

Nem kell más, csak az önszeretet!

Mindennél fontosabb az, hogy megbocsáss magadnak, elfogadd önmagadat, és ne akard megváltoztatni személyiségedet.
Mindig, amikor jobbá szeretnéd tenni magad, valójában ezt sugallod: "nem vagyok elég jó"!


Budapest - Kairó - Asszuan - Kom - Ombo - Edfu - Karnak - Luxor - Hurghada - Kairó - Budapest (hosszabb) út témája:

Hosszú évtizedeken keresztül női testben "erős férfiként" kellett léteznünk, nagyanyáink, anyáink nyomdokaiban éltük tovább az ő sorsukat meg nem oldott érzelmi problémáikat. Sokszor kellett nehéz férfi munkát végezniük a háború, korai özvegység és különböző élethelyzeteik miatt. Erősnek lenni a túlélést is jelentette mind fizikailag, mind érzelmileg, nem engedhették meg magunknak a lazítást és a könnyedséget. Mostanra már tudjuk, képesek vagyunk rá, nincs előttünk akadály szinte bármi is legyen, az meg tudjuk csinálni. De már nincs tovább szükség az erőn felüli vállalásokra, megengedhetjük magunknak a könnyed és felszabadult, lehetőségekkel teli életet!

Eljött az ideje annak, hogy női létünkben megengedjük azt, hogy legyen időnk önmagunkra.Ízisz energiájával egyensúlyba hozhatjuk életünket! Ízisz segít abban, hogy egyensúly legyen a család, munka és az önmagadra szánt idő arányában! Legyen szó lelki, fizikai vagy szellemi megélésekről! Fontos, hogy időt szánjunk a mindennapokban olyan dolgokra, amelyek feltöltenek bennünket!

Minden ellenállás, amivel távol tartjuk magunktól a női minőség teljes megélését, azt az út során kioldjuk, tudatosítjuk, elengedjük!


A női energiákkal dolgozunk. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy férfi nem jöhet erre az útra, számára a férfi-női energia egyensúlyba hozatalát segíti az út.

Egyiptomban a gízai piramisoknál, Tutanhamon halotti maszkjánál, Izisz templomában, Kom Ombo gyógyító templomában, Luxor és a karnaki templom romjai között nagyon mélységes energiákat érzékelhetünk. Mindenki a saját energetikai rendszerével kapcsolódik, ezért a megélések és a történések teljesen egyéniek. Ha nem történik átütő erejű megélés, akkor is megtörténnek a belső energetikai változások. Van aki a hazaérkezés után érez rá ezekre, akkor tudatosul benne.

Az úton mindennap tartunk "átbeszéléseket", amelyben mindenki elmondhatja a vele történt megéléseket és segítem, segítjük egymás energetikai folyamatát megélni, átalakítani, hogy könnyebb legyen a változások feldolgozása.

Kairóban és a hajóúton van A Tudatosság Játéka, amely nagyon fontos része az útnak!


Egy kedves útitársunk véleménye az egyiptomi útról

Lehetetlenség néhány sorban leírni mind azt, amit átéltem az utazás alatt, így csak néhány szóval jellemezném:

Elindulás, cselekvés, változás, terhek hátra hagyása, kilépés a mindennapokból, kinyílás, levegő, szabadság érzése, jelenben élés, minden pillanat örömének megélése, nőiség, harmónia, boldogság, kibontakozás, jókedv, energia, életerő, ragyogás, teljes bizalom ,biztonság, megengedés és elfogadás minden és mindenki felé, mosoly, nevetés, kacagás minden helyzetben, és a megértése annak, hogy ez az alapállapotom játékosság, öröm, éneklés, tánc, gyógyulás testi, lelki, szellemi szinten egyszerre, és elfogadása annak, hogy minden úgy jó, ahogy van, az "ITTHON VAGYOK" , hazaérkeztem érzése, csodák, és a csodák megélése mert léteznek, társak, barátok, emlékek, emlékezés, egymásra hangolódás, együtt rezgés, egység, igazi önvalóm megtalálását, felfedezését és integrálását,

és mindennek köszönhetően megtapasztaltam azt az állapotot, amikor folyamatosan a szinkronicitásokban léteztem, tanulva ennek ajándékait, tanítását ítélet mentesen, feltétel nélkül elfogadni, hogy minden értünk történik a mi valóságunkban, de hogy mi lesz a mi valóságunk, az most rajtunk áll.

Mindezt Eszternek köszönhetően folyamatosan, minden nap, az első pillanattól még az utolsón is túl "a végtelenbe és tovább....."

Szeretettel: Éva