Egyiptom

Ráébredés az önazonosságunkra a delfinek támogató jelenlétével! 

Egyiptom Sataya

2020. 10. 22. - 2020. 10. 29.

Az Újjászületés program folytatásában az Önvalónkra való rátalálás, az önmagunkhoz való hűségünk fontossága újra prioritásba kerül, hogy merjük követni és megélni álmainkat, vágyainkat kövessük a látomásainkat, megérzéseinket és minden eddigi kudarc ellenére újra vállaljuk az önazonosságunkat.

Az önazonosság az öröklényünkre való ráébredés.

A programon való jelenlét:
Újra beállít az eredeti alapra. 
Amikor még sallangok nélkül léteztél!

A delfinekkel együtt töltött idő támogatja a könnyebb kapcsolódást az örök lényünkkel!

A delfinek olyan hang frekvenciát bocsájtanak ki, ami segíti megrepeszteni a szív köré felépített védelmi gyűrűt, ami eddig megakadályozta azt, hogy kapcsolódj az Igaz önvalódhoz és megéld a TELJESSÉGET!

További részletekről érdeklődni a szepvolgyieszter@gmail.com email címen!

NÉZD MEG VIDEÓNKAT!


Budapest - Kairó - Asszuan - Kom - Ombo - Edfu - Karnak - Luxor - Hurghada - Kairó - Budapest (hosszabb) út témája:

2020.05.15-től - 2020.05.25-ig

"Az időd véges, úgyhogy ne vesztegesd el arra, hogy valaki más életét éled! Ne engedd, hogy mások véleménye túlharsogja a saját belső hangodat! De ami a legfontosabb, hogy legyen elég bátorságod a szívedre és a megérzéseidre hallgatni! Ők valahogy már most is tudják mivé akarsz válni valójában." Steve Jobs

A legtöbb ember egész életében azt kutatja, hogy mi is az élete valódi célja. Mi van, ha "csak" annyi, hogy merjünk igazán önmagunk lenni?

Azzal a könnyedséggel, örömmel és szenvedéllyel teremteni és élni az életünket, amik mi magunk valójában vagyunk és mindebben kiteljesedve túlteremteni mindazt, amiről azt gondoltuk, hogy számunkra valójában lehetséges.

Az út során ránézünk arra, hogy milyen blokkok akadályozzák azt, hogy a saját életedet éld - lehetnek ezek azok az érzelmi traumák, amin keresztülmentél jelen életedben, vagy akár a szüleidtől, őseidtől átvett olyan terhek, amelyekre talán még nem is gondoltál, hogy hatással vannak rád.

Amikor mások életét kezdjük élni, elsodródunk a szívünk valódi vágyától, azonban szívükben mindig is őrizzük az emlékét annak, hogy mi végre vagyunk itt, amely újra felébreszthető, és visszavezet valódi önmagunkhoz!

"Aki ivott a Nílus vizéből, az visszakívánkozik hozzá, mert szomját nem oltja semmiféle más föld vize" SZINUHE

Az első alkalommal amikor a Gízai nagy piramis első kövére ráléptem aktiválódtak azok az információk, amelyek emlékeztettek arra, hogy milyen előző életem is volt itt, amikor ott éltem és meghaltam.

Nem mindig fontos a tudatosodás, hogy mikor és mi történt viszont az újjászületésünkhöz igenis elengedhetetlen, hogy a kódok aktiválódásával megújuljon az az információ, amellyel közelebb kerülünk valódi Önmagunkhoz!

Egyiptom földjét Végig járva mindenkinek lesz esélye arra, hogy a blokkok kioldódjanak!

Hogy ki ezt hogy éri el, tudatosodással vagy anélkül az mindegy mert itt a jelenünkben ha kioldódnak ezek az információk akkor már nem lesz szükség a múltból hozott leterhelő emlékek cipelésére, viszont a jövő lehetőségei felerősödnek, aktiválódnak és egy más minőségű élet folytatásához megéléséhez segítenek hozzá!


Egy kedves útitársunk véleménye az egyiptomi útról

Lehetetlenség néhány sorban leírni mind azt, amit átéltem az utazás alatt, így csak néhány szóval jellemezném:

Elindulás, cselekvés, változás, terhek hátra hagyása, kilépés a mindennapokból, kinyílás, levegő, szabadság érzése, jelenben élés, minden pillanat örömének megélése, nőiség, harmónia, boldogság, kibontakozás, jókedv, energia, életerő, ragyogás, teljes bizalom ,biztonság, megengedés és elfogadás minden és mindenki felé, mosoly, nevetés, kacagás minden helyzetben, és a megértése annak, hogy ez az alapállapotom játékosság, öröm, éneklés, tánc, gyógyulás testi, lelki, szellemi szinten egyszerre, és elfogadása annak, hogy minden úgy jó, ahogy van, az "ITTHON VAGYOK" , hazaérkeztem érzése, csodák, és a csodák megélése mert léteznek, társak, barátok, emlékek, emlékezés, egymásra hangolódás, együtt rezgés, egység, igazi önvalóm megtalálását, felfedezését és integrálását,

és mindennek köszönhetően megtapasztaltam azt az állapotot, amikor folyamatosan a szinkronicitásokban léteztem, tanulva ennek ajándékait, tanítását ítélet mentesen, feltétel nélkül elfogadni, hogy minden értünk történik a mi valóságunkban, de hogy mi lesz a mi valóságunk, az most rajtunk áll.

Mindezt Eszternek köszönhetően folyamatosan, minden nap, az első pillanattól még az utolsón is túl "a végtelenbe és tovább....."

Szeretettel: Éva

© 2020 Szépvölgyi-Hunti Eszter Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!