Utazások

Miben más az általam "vezetett utazás"?

Az Öröm útja

2010 óta vezetek utakat, legtöbbször Boszniába, Egyiptomba, de 1x már Peruban is jártunk.

Az útjaim során olyan helyekre látogatunk el, ahol energetikailag is támogatva van, hogy a résztvevőkben a különböző élethelyzeteik blokkjai a felszínre kerüljenek és kioldódjanak.

Ezen kívül minden úton "csinálom" A Tudatosság Játékát, amely teljes egészében segíti a jelenlevőkben a hétköznapi akadályok, érzelmi blokkok feltárását és kitisztítását akkor, ha valaki nyitott a változásra és az elengedésre, amiben segítségére lehetek én és a csoport energiája.
Az öröm és a könnyedség megélésével újra a saját választott életútját járja.

Az elmúlt 25 évben azt tapasztaltam a kineziológiai oldások során, hogy a szüleinktől és nagyszüleinktől hozott traumák, meg nem oldott élethelyzeteik erősen hatnak a jelen életünkre. Legtöbbször nem is a saját életünket éljük, hanem az Ő fájdalmaikat, életútjukat másoljuk.

Az örökölt mintákból való kilépést segítem az útjaimon. Hajlandó lenni kilépni az örökölt mintáidból?

A múlttal való szembenézés segít abban, hogy rálátásunk legyen a jelen életünk blokkjaira - hogy azok honnan erednek - és ezután megszűnjenek. Ami még óriási áldás, hogy A Tudatosság Játéka során olyan egység kovácsolódik a résztvevők között, amelyben egymás elfogadása, a felhőtlen kacagás, öröm megélése felejthetetlenné teszi az utakon történteket és azok megéléseit.A hely energetikája az, ami vonz, amit racionálisan nem tudunk megmagyarázni, de a sejtmemóriánkban ott van az információ és aktiválódik.Amikor először voltam Egyiptomban és ráléptem a Gízai piramison az első kőre, spontán elkezdett folyni a könnyem és 1 órán keresztül megállíthatatlanul sírtam látszólag indokolatlanul, nem is tudtam bemenni a piramisba, vissza kellett fordulnom, mert úgy éreztem megfulladok. Majd hazajövetelem után fél évvel később a kezembe került egy könyv, ami ott nyílt ki, ahol le volt írva, hogy a fáraó idejében a piramisban fulladásos halállal halt meg egy csoport. Abban a pillanatban tudtam, hogy a sejtmemóriában őrzött trauma bekapcsolt, amikor a piramisra ráléptem.A következő alkalommal és azóta is már többször jártam a Gízai piramisban és probléma nélkül jövök- megyek benne.A múlt traumájának tudatosodásával és oldásával megszűnt a mélyből feljövő félelmem.

A szív nyitásával újra megtudjuk élni a gyermeki örömöt és az önfeledtséget.Az évek alatt a legtöbb résztvevő arról számolt be, hogy olyan lehetőségekre segítettem rálátni, amely minőségi változást hozott az életükbe.
"Őszinte szeretettel ajánlom Eszterrel a boszniai utazást. Többször voltam itt vele. Gyönyörű megéléseket, hatalmas változásokat hoztak az életemben az utazások ezen a fantasztikus energetikai helyen."Kata

"Ha már voltál Boszniában és megtapasztaltad az ottani energiákat, akkor tudod, hogy azóta más ember lettél. Egy fejlettebb, új minőség, egyúttal fogékonyabb a finomabb energiákra. Gyere el újra és éld meg az élményt új formában! Töltekezz,oszd meg velünk azóta szerzett tapasztalataidat! Szerezz újakat! Érezd ,élvezd"

Laci /egy rendszeres útitárs/

"Kétszer voltam (eddig) Eszterrel Boszniában.

Átütő felismeréseket és meglátásokat, ezáltal változásokat hoztak az életembe ezek az utak. Az intuícióm felerősödött.

A piramison azt éreztem, hogy jegyzetelnem kell a gondolataimat, történéseket. Nem is értettem szinte, hogy mit írok. Amikor haza értem, akkor állt össze a kép napok alatt (felismerések sora, mi miért történik úgy az életemben, ahogy) . A piramison történt "egyéni foglalkozások" is nagy változást hoztak a megrekedt élethelyzeteimmel kapcsolatban. Az utazások során megismert társaimmal is sokat "segítettünk" egymásnak, más-más nézőpontból mutattunk meg 1-1 élethelyzetet egymásnak.

Régóta vágytam, de akadályoztam valamiért magamban a kreativitásom fizikaiban való megnyilvánítását. Volt, hogy már készítettem különböző "alkotásokat", de inkább csak a pillanatnyi szomorúságom levezetésére. Boszniában elkezdtem skicceket csinálni. Szimbólumokat. Ezeket itthon elkészítettem, már örömmel kezdtem alkotni.

Mellékhatásként: mostanában 2-3 cigarettát elszívtam naponta. Nem állt szándékomban abbahagyni. Hazajöttem, és azóta nem is jut eszembe a dohányzás. Ez nagyon érdekes volt számomra. :-)

Maga az utazás csodás, gyönyörű helyek, új barátok, nevetéssel és vidámsággal teli hazaút. (Addigra mindenki letette amit már nem kell cipelnie. :-))"

© 2020 Szépvölgyi-Hunti Eszter Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!