Utazások

Miben más az általam vezetett "spirituális utazás"?


2010 óta vezetek spirituális utakat, legtöbbször Boszniába és Egyiptomba de egyszer Peruba is ellátogattunk.

Az utak lényege - azon kívül, hogy olyan helyekre megyünk ahol energetikailag is támogatva van a bennünk lévő élet - a helyzeti folyamataink felszínre hozása, felfedezése, megélése, elengedése.  Emellett minden úton csinálok Játékot, amely teljes egészében segíti a bennünk lévő akadályok, blokkok feltárását kitisztítását akkor, ha valaki nyitott arra a választásra, változtatásra, amelyben azt a folyamatot segítem, segítjük a csoporttal együtt, hogy saját maga mélységeiből felhozzuk a múlt fájdalmait, eltemettet érzéseket, amelyek eddig a pillanatig ott voltak kimondatlanul, feldolgozatlanul.
A múlttal való szembenézés segít abban, hogy rálátásunk legyen jelen életünk blokkjaira, honnan erednek, és ami óriási élmény, hogy a Játékok során olyan egység kovácsolódik össze a résztvevők között, amelyben egymás elfogadása, a felhőtlen kacagás, öröm megélése felejthetetlené teszi az utak megéléseit, légkörét.

Az évek alatt a legtöbb résztvevő olyan megélésekről számolt be az úton történtekkel kapcsolatban, amely sok szempontból hoz változást az életükben.

"Őszinte szeretettel ajánlom Eszterrel a boszniai utazást. Többször voltam itt vele. Gyönyörű megéléseket, hatalmas változásokat hoztak az életemben az utazások ezen a fantasztikus energetikai helyen."

Kata

"Ha már voltál Boszniában és megtapasztaltad az ottani energiákat, akkor tudod, hogy azóta más ember lettél. Egy fejlettebb, új minőség, egyúttal fogékonyabb a finomabb energiákra. Gyere el újra és éld meg az élményt új formában! Töltekezz,oszd meg velünk azóta szerzett tapasztalataidat! Szerezz újakat! Érezd ,élvezd"

Laci /egy rendszeres útitárs/