Beszélgetős estek

Kecskemét, 2020. 02. 22. 11:00

Az időd véges, úgyhogy ne vesztegesd el arra, hogy valaki más életét éled! Ne engedd, hogy mások véleménye túlharsogja a saját belső hangodat! De ami a legfontosabb, hogy legyen elég bátorságod a szívedre és a megérzéseidre hallgatni! Ők valahogy már most is tudják mivé akarsz válni valójában."     Steve Jobs

A legtöbb ember egész életében azt kutatja, hogy mi is az élete valódi célja.
Mi van, ha "csak" annyi, hogy merjünk igazán önmagunk lenni?
Azzal a könnyedséggel, örömmel teremteni és élni az életünket, amik mi magunk vagyunk valójában, és mindebben kiteljesedve túlteremteni mindazt, amiről azt gondoltuk, hogy számunkra valójában lehetséges?

A beszélgetős est folyamán röviden ránézünk arra, hogy milyen blokkok akadályozzák azt, hogy a saját életedet éld - lehetnek ezek:
- olyan érzelmi traumák, amin keresztül mentél, vagy akár a szüleidtől, őseidtől átvett olyan terhek, amelyekre talán még nem is gondoltál, hogy hatással vannak rád.

Amikor mások életét kezdjük élni, elsodródunk a szívünk valódi vágyától, azonban szívükben mindig is őrizzük a tüzet, amely életre kelthető és visszavezet önmagunkhoz.

Az est folyamán a tudatosság fényében ránézünk mindezekre, hogy feltáruljanak azok a jövőbeni lehetőségek, amelyek elvezetnek önmagunkhoz.

© 2020 Szépvölgyi-Hunti Eszter Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!