Beszélgetős estek

Interaktív beszélgetős est minden hónap 1. és 3. szombatján 17:00-19:00-ig.
Részvételi díj: 3000/Ft/fő
Helyszín: 1088 Budapest, Múzeum utca 9. Harmónia Palota (előzetes jelentkezés szükséges)
Jelentkezni az eseményre elérhetőségeim valamelyikén tudsz. 

A beszélgetős estek során közösen feldolgozzuk a témát, ennek során a résztvevők is hozzáadhatják azt, hogy mit is gondolnak arról, miért nem működik az életük (gyerekvállalás, munka, párkapcsolat, stb.), ezt követően tanácsot adok, megbeszéljük a blokk-pontokat, oldást, Játékot, utat javaslok, amelyek során majd mélyebbre is leásunk egészen a lehetőségeket akadályozó tényezőkig.


Az légy aki vagy!

Emlékszel még ki voltál,
mielőtt a világ megmondta,
kinek kéne lenned?

Daniella LaPorte

Az időd véges, ne vesztegesd el arra, hogy valaki más életét éled! Ne engedd, hogy mások véleménye túlharsogja a saját belső hangodat! De ami a legfontosabb, hogy legyen elég bátorságod a szívedre és a megérzéseidre hallgatni! Ők valahogy már most is tudják mivé akarsz válni valójában. 

Steve Jobs

A legtöbb ember egész életében azt kutatja, mi is a valódi életcélja/feladata, tehetsége. Mi az amiért a lélek úgy döntött, hogy útra kel. Amikor itt vagyunk a földön minden nehezítő körülmény ellenére emlékszünk arra, hogy kik is vagyunk valójában, mi is a lélek valódi vágya? Szüleink, őseink és jelen életünk érzelmi traumái erősen hatnak, az életünkre és a felejtés homályába vész a saját igazi tudásunk, célunk.
Letérünk az útról, elsodródunk a szívünk valódi vágyától. Szívükben azonban mindig is őrizzük a tüzet, amely pislákol, amely életre kelthető.
Ezen folyamatok feldolgozását, beindítását segítem előadásaimon, egyéni kezeléseimen!
A programjaim során segítek megtalálni, hogy mi az oka, mi az ami blokk, hogyan lehet azt feloldani és milyen lehetőségek vannak a jövőben, amelyek a továbblépéshez szükségesek.
Segítem a jövő lehetőségeinek megtalálását!

Örömből és a könnyedségből éljük az életünket, ne a szenvedésből!