JÁTÉK

JÁTÉK
Családállítás másképpen

"Az élet egy játék. Az ember szerepét játsszuk, így hát emberi tapasztalásaink lesznek egy sor
korlátozottsággal, hibával és játszmával kapcsolatban, melyek elfedik a mélyben meghúzódó tudásunkat."
Részlet Adamus Saint-Germain: A Tudatosság Játéka c. könyvéből.

"Nem az a fontos, hogy jól játszd hanem, hogy élvezd" Guttmann Ildi Ajala


Megszületésünk után az első tapasztalásaink szüleinktől és a közvetlen környezetünkben élő emberektől érkeznek hozzánk. A mi indulásunk attól is függ, hogy milyen tapasztalásokat, hitrendszereket, korlátozó minőségeket építettek be eddigi életükbe. Megtanítják a játszmáikat, és kamaszkorunkra már mi is kialakítjuk a saját játszmarendszerünket.

A játszma és a játék között az a különbség, hogy a játszmák nem valódi énünket tükrözik vissza, tehát ilyenkor még saját magunknak is hazudunk. Mindenkit becsaphatunk, de saját magunkat soha nem tudjuk becsapni. 
A testünk mindig tudja azt, hogy amit mondunk vagy csinálunk az igaz vagy hamis. A test tudatossága egy idő után jelezni fog. Betegségekben vagy más egyéb korlátozásban, ha nem vesszük észre azt, hogy mit csinálunk önmagunkkal és másokkal.

A "JÁTÉK" életünk, kapcsolataink és helyzeteink megjelenítése úgy, ahogy az valójában van:
szerepeink nélkül, kendőzetlenül.

A játék során megjelenített helyzetek, ezek résztvevői és az azt mozgató valóságos motivációk, érzelmek, minőségek kerülnek megjelenítésre, például az önszeretet hiánya, a kishitűség, félelmek, bűntudat, szégyen, harag, kétely, ítélkezés, önostorozás, sértődöttség stb., amelyek gátolják és blokkolják a jelenlegi életszakaszunkban való előrehaladásunkat.

Mindannyian játszmázunk a szeretetért, elismerésért, hatalomért az energiáért. Különböző mintákat, örökségeket hozunk szüleinktől, őseinktől, amelyekkel megtanultuk, hogyan éljük túl a mindennapi életet. A múltban ezek a játszmák segítették azt, hogy energiánk legyen. De az új energia 11:11, amely 1987-től van jelen a Földön, már egyre kevésbé engedi követni a régit, ehelyett át kell hangolódnunk az új energiára, amely a nyertes-nyertes energiaáramláson alapszik.
Gondoljatok a Szörny Rt. animációs filmre. Először a szörnyek gyerekek sikolyából nyertek energiát, majd miután a legfélelmetesebb szörny Sully megszerette Boot, a kislányt, rájöttek, hogy az örömből, a mosolyból és a játékosságból sokkal, de sokkal több energia nyerhető.

A régi minták szerint már nem tudunk működni, viszont az újat még nem tudtuk beépíteni a mindennapi életünkbe. Ehhez ad segítséget a "JÁTÉK".

Ezek a blokkok munkahelyi, párkapcsolati és egészségügyi problémákat okozhatnak, melyek sok esetben a saját valódi életünk fel nem vállalásának jelei.
A médium által lecsatornázott energiák segítségével kioldódnak mindazok az elakadások, melyeket jelen életünkben szereztünk, előző életeinkből megoldatlanul továbbhoztunk, illetve generációkon keresztül örökítve kaptunk.

A "Játékot" Szépvölgyi-Hunti Eszter kineziológus, életvezetési tréner vezeti.

A Játék során rá tudunk nézni arra, hogy melyek azok az elakadások az életedben, amelyek nem engedik, hogy továbblépjen vagy kilépjen. Kiderül honnan ered, ki vagy mi van a színfalak mögött /harag, irigység, önámítás, kétely, halogatás stb./ ami akadályozza a továbblépést és mi az ami segít abban, hogy meglássa a jövőbeni lehetőségeit.

A Játék részvételi díja 13.500 Ft/fő. 

A csoportos vagy egyéni Játékra jelentkezhet elérhetőségeimen ahol a további kérdésekre is szívesen válaszolok.